ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA

Čišćenje poslovnih prostora - kvalitetna usluga i najsavremenija tehnika

Nudimo usluge čišćenje poslovnih prostora kancelarija, prodajnih prostora, stovarišta, apoteka, škola, banaka, hotela, raznih centara, proizvodnih hala, podruma, ureda i dr . To podrazumijeva kompletnu brigu o enterijeru, opremi i namještaju, ali i o eksterijeru i fasadi.

Po vašoj želji, njegujemo i održavamo zelene površine te pouzdano čistimo prilaze i puteve tokom zime . Pružimo vam stručnu i profesionalnu uslugu u skladu s Vašim potrebama, bilo da je riječ o jednokratnom čišćenju ili o svakodnevnom, nedjeljnom odnosno mjesečnom održavanju Vaših poslovnih prostorija.

U čistom i urednom okruženju ljudi su mnogo zadovoljniji i rade efikasnije…

Fleksibilnost i efikasnost

Za svaki objekt koji održavamo vodimo poseban elektronski zapis radnih sati, osiguravajući tako precizan obračun. Jedan mali čip registruje svaki dolazak naših saradnika u vaše prostorije i odlazak iz njih, tako da uvijek imamo tačan pregled njihovih radnih sati. Cilj naše usluge je osigurati zadovoljstvo svih koji se nalaze u vašim poslovnim prostorima. .

Naša firma opremljena je suvremenim mašinama, alatom i opremom za čišćenje (naziv). Koristimo isključivo ekološka sredstva za čišćenje priznatog njemačkog brenda Buzil ( www.buzil.com ).Donosimo odluke brzo i efikasno i nudi prava rješenja u svakoj situaciji, zahvaljujući jasnoj strukturi rukovođenja i direktnoj komunikaciji sa suradnicima. Dozvolite firmi Exalica da održava higijenu Vaših prostorija – i bi ćete uvijek u čistom i urednom okruženju!

Garantujemo da će Vaše poslovne prostorije uvijek biti čiste, uređene, te vraćamo svježinu i ugodan miris. Prepustite nama brigu o nabavci materijala za čišćenje, kao i o servisiranju opreme i mašina za održavanje higijene. Moderni softver omogućava nam efikasno upravljanje nekretninama. U svakom momentu imamo pregled usluga koje se obavljaju u Vašem objektu. Na taj način osiguravamo visok kvalitet usluge i transparentan obračun.

Sveobuhvatne vrhunske usluge čišćenja

Naše osoblje je obučeno da očisti sve što trebate !