USLUGE

Na pravom ste mjestu !

Naći ćemo optimalno i pouzdano rješenje za Vaše potrebe.

ZAŠTO SMO ZA KORAK BOLJI !

Kvalitet usluge i kontunuirana edukacija zaposlenika

Dolazimo na Vašu adresu po Vašem pozivu i vršimo pregled objekta i obilazak, te Vam šaljemo ponudu po najpristupačnijim cijenama.

Pružamo stručnu uslugu u skladu sa potrebama klijenta, bilo da je riječ o jednokratnom čišćenju ili o svakodnevnom, nedjeljnom odnosno mjesečnom održavanju.

Za svaki objekt koji održavamo vodimo poseban elektronski zapis radnih sati, osiguravajući tako precizan obračun dolaska naših saradnika u vaše prostorije i odlazak iz njih.

Naša firma opremljena je suvremenim mašinama, alatom i opremom za čišćenje, a koristimo isključivo ekološka sredstva za čišćenje priznatog njemačkog brenda Buzil.

POTPUNA PONUDA

Naše vrhunski kvalitetne usluge

Na području Bosne i Hercegovine radimo na isti način kao i u zemljama EU. Za veoma kratko vrijeme stekli smo povjerenje više od 800 predsjednika etažnih vlasnika stanara ua usluge održavanja higijene u zgradama.
Ciscenje-zgrada-4

ČIŠĆENJE ZGRADA

Pružamo profesionalne usluge čišćenja i održavanja zgrada. To je i stvar povjerenja – treba da znate tko Vam ulazi u zgradu. Važna je organizacija, ali i iskustvo – koje se kemijsko sredstvo koristi za koju površinu i sl. Više od 16 godina radimo ovaj posao i Vašu zgradu posmatramo kao da je naša.

Proces čišćenja zgrada podrazumjeva poslove metenja stepeništa, brisanja/pranja stepeništa ravnim mopom, metenje hodnika, odstranjivanje reklamnog materijala, brisanje ulaznih vrata oko brave i kvake, brisanje poda, vrata i zidova lifta … Svako vidljivo oštećenje prijavljuje se (usmeno i pismeno) skupštini stanara.

ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORA

Nudimo usluge čišćenje poslovnih prostora, kancelarija, prodajnih prostora, stovarišta, apoteka, škola, banaka, hotela, raznih centara, proizvodnih hala, podruma, ureda i dr. To podrazumijeva kompletnu brigu o enterijeru, opremi i namještaju, ali i o eksterijeru i fasadi. Po vašoj želji, njegujemo i održavamo zelene površine te pouzdano čistimo prilaze i puteve tokom zime.

Pružamo stručnu i profesionalnu uslugu u skladu s Vašim potrebama. Koristimo isključivo ekološka sredstva za čišćenje priznatog njemačkog brenda Buzil. U čistom i urednom okruženju ljudi su mnogo zadovoljniji i rade efikasnije…

Ciscenje-kancelarija
Ciscenje-garaza

ČIŠĆENJE GARAŽA

Preporučljivo je da se garažni prostor detaljno očisti dva puta godišnje. Dopustite nama da preuzmemo čišćenje Vaše garaže, jer imamo ogromno iskustvo. Oprali smo više stotina garaža i imamo ogromno iskustvo u ovom poslu. U zavisnosti od veličine garaže određujemo potrebni broj izvršilaca. Oprali smo više stotina garaža i imamo ogromno iskustvo u ovom poslu.

Poslovi čišćenja garažnih prostora podrazumjevaju metenje garaže, mašinsko pranje patosa sa odgovarajućim kemijskim sredstvima, usisavanje kompletne tečnosti sa patosa, detaljno pranje ulaznih vrata, prebrišemo vatrogasne aparate i ostalo…

ODRŽAVANJE ZELENIH POVRŠINA

Naši saradnici se profesionalno i sa mnogo elana brinu o zelenim površinama oko Vašeg objekta: košenje trave, uništavanje korova i kupe opalo lišće. Sa nama će Vaše zelene površine izgledati uredno i njegovano tokom cijele godine.

Ponekad je uz redovno održavanje potrebna i posebna njega. Zato Vam nudimo širok spektar usluga: Proljetna priprema travnjaka, Plijevljenje korova, podrezivanje žbunja, podsijavanje, Postavljanje tepih trave, navodnjavanje, ponovno ozelenjivanje, odrezivanje izdanaka radi pomlađivanja žbunja i drveća, oboljšanje kvaliteta zemlje odgovarajućim smiješama supstrata i đubriva itd.

Uredjeje-vrta

Prije i poslije čišćenja butika

Prije i poslije čišćenja haustora

Prije i poslije uređenja zelene površine

Tehnologija razvijena vlastitim kapacitetima EXALICA GROUP

Ostanimo povezani !

  • Tačna evidencija objekata
  • Provedeno vrijeme u objektu
  • Poruka napomena
  • Pregled usluga za čišćenje

Exalica Clean aplikacija s ponosom nudi svojim klijentima Service Clean Aplikaciju. Stvorili smo ovu mobilnu aplikaciju kako bismo olakšali komunikaciju između klijenata i naših stručnjaka za čišćenje. Ova aplikacija, koju možete preuzeti na svoj pametni telefon, omogućit će vam slanje poruka, stvaranje novih radnih naloga i još mnogo toga. Sve informacije koje dostavite bit će proslijeđene vašoj lokalnoj komercijalnoj posadi za čišćenje koja je odgovorna za upravljanje vašim uslugama čišćenja. Uz Exalica Clean možete biti sigurni da nikada nećete propustiti niti jednu od svojih potreba za čišćenjem i dezinfekcijom.

Povoljne cijene

Prilagođavamo se Vašim potrebama i nudimo široku lepezu usluga.

ČIŠĆENJE POSLOVNIH PROSTORAMost PopularKM1

  • Naša sredstva
  • Vrhunsk kvalitet
  • Brza usluga
POZOVITE NAS

ČIŠĆENJE GARAŽAMost PopularKM0.22

  • Metenje i usisavanje
  • Pranje ulaznih vrata
  • Mašinsko pranje
POZOVITE NAS
DRUGI O NAMA

Sa našim klijentima razvijamo dugoročnu saradnju

Pozitivno: Brzina komunikacije, kvalitet, profesionalizam, tTačnost, vrijednost… Odlično odrađuju svoj posao, vlasnik je vrlo uljudan i jednostavan ! Preporučam.

Sandra Musa

Sandra Musa

Usluge: Dubinsko čišćenje, čišćenje kancelarijat i radnog prostora, čišćenje u vezi sa selidbom, standardno čišćenje

Pozitivno: Brzina komunikacije, kvalitet, profesionalizam, tačnost…

Dijana Brozek

Dijana Brozek

Usluge: Čišćenje u vezi sa selidbom, dubinsko čišćenje, standardno čišćenje, čišćenje kancelarija i radnog prostora
Pozitivno: Brzina komunikacije, kvalitet, profesionalizam, tačnost

Fatima Buza

Fatima Buza

Usluge: Čišćenje kancelarija i radnog prostora, standardno čišćenje, čišćenje u vezi sa selidbom, dubinsko čišćenje
Pozitivno: Brzina komunikacije, kvalitet, profesionalizam, tačnost

Anel Šabić

Anel Šabić

Sveobuhvatne vrhunske usluge čišćenja

Naše osoblje je obučeno da očisti sve što trebate !